četrtek, 26. november 2020

LEDENA PODOBA

 

Naslov: Ledena podoba
Avtor: Gabriella M.
Založba: samozaložba 2018 (259 strani, mehka vezava)
Ocena: 4 ★★
Kategorija: romantika (romance), sodobna romantika (contemporary romance)
Glavni liki: Ella, Mattia, Nick
Kraj dogajanja: New York, Italija



OPIS


Ella Mason je znana po nepopustljivosti in v svoj svet ne spusti skoraj nikogar. Moškim se je odpovedala, ko je pri enaindvajsetih zapustila fanta, za katerega je menila, da je ljubezen njenega življenja. Morda bi res ostalo tako, če ji poti ne bi prekrižal temnooki abstraktni slikar Mattia. Zanj je ledena kraljica, ki pa mu po svoje predstavlja izziv.
Koliko časa bo Elli uspelo braniti ledeno kraljestvo in kaj bo, če se ponovno zaljubi?


MNENJE IN VTISI


Ledena podoba je romantična zgodba o umetnici, ki je bila razočarana v ljubezni in pokaže se ji nova priložnost, da najde svojo srečo. Je tudi zgodba o neizmernem prijateljstvu med junaki. Pravo prijateljstvo se lahko ohrani tudi, če se prijatelji preselijo na drugi konec sveta. Luštna in hitro berljiva zgodba ob kateri sem res uživala. Pisateljičin stil je preprost, vendar te osvoji s tem, da postopoma razkriva skrivnosti. Sem upala, da bomo malo več izvedeli o Nicku, zato upam, da tudi on dobi svojo knjigo. Res bi rada vedela, kaj se dogaja z njim.

Všečno je bilo, da se ljubezen med junakoma razvija postopoma, ter da si nista zaupala takoj, temveč sta si morala to prisvojiti. Knjiga je idealna za poletno branje, ker te popelje na počitniški otok. Tole je bila prva knjiga pisateljice Gabrielle kar sem jih prebrala. Mislim, da ji bom dala v prihodnosti še priložnost, saj se mi zdi, da nam zna napisati še veliko dobrih zgodb.


AVTOR


GABRIELLA M. je psevdonim slovenske pisateljice romantičnih zgodb.

Gabriello lahko spremljate na spletu: 


Veselo branje, Knjigoljubka Maja 

Ni komentarjev:

Objavite komentar