petek, 27. november 2020

FRATERNIZE & INFRACTION (PLAYERS GAME)

 

FRATERNIZE


Naslov: Fraternize
Avtor: Rachel Van Dyken
Založba: Brilliance Audio (audiobook, Audible 2017)
Berejo: Summer Morton, Jeremy York, Aiden Snow
Dolžina: 9h in 2min
Ocena: 5 
Kategorija: romantika (romance), športna romantika (sport romance), novi odrasli (new adult)
Glavni liki: Emerson, Grant Sanchez, Miller Quinton
Kraj dogajanja: ZDA

GOODREADS


INFRACTION


Naslov: Infraction
Avtor: Rachel Van Dyken
Založba: Brilliance Audio (audiobook, Audible 2018)
Berejo: Jeremy York, Carly Robins, Sebastian York
Dolžina: 7h in 41min
Ocena: 5 
Kategorija: romantika (romance), športna romantika (sport romance), novi odrasli (new adult)
Glavni liki: Miller Quinton, Kinsey, Jackson
Kraj dogajanja: ZDA


OPIS


FRATERNIZE

Romanca je igra in ljubezen je dotik.

Emerson si je izpolnila sanje in postala profesionalna navijačica svoje priljubljene nogometne ekipe. Čeprav ji športnik ruši meje, se mora spopadati s pravilnikom. Ogljikovi hidrati? Ne. Čokolada? Definitivno ne. Emerson ima vseeno rada svoje obline in odlično opravlja svojo službo. Čeprav jo ta ubija. Razen enega reka, da je to lažje prebrati kot opraviti.

Nič pobratenja z igralci.

Prvi problem je Miller Quinton, Emersina prva ljubezen, prvi seks in fant, ki še vedno sproži njene sanje ter fantazije. Ko sta ponovno skupaj, Miller in Emerson začutita staro strast. Četudi se zdi konflikt, ki ju je ločil nepremagljiv. Potem je tu še preveč seksi Grant Sanchez. On ima resen ugled pri dekletih in ko si nekaj zaželi, ne pusti nikogar, da mu stopi na pot.

Zdaj Emerson krši vsa pravila. Ampak ne ve, da je del zlobne majhne igre - to jo lahko stane obojega, njenih sanj in njenega srca.


INFRACTION

Izven igrišča izguba spremeni celotno igro.

Profesionalni nogometaš Miller Quinton bi naredil vse za svojega najboljšega prijatelja - to vključuje tudi "lažni zmenek" njegove sestre. Kar noben ne ve je, da sedem mesecev nazaj v Vegasu, sta Miller in Kinsey počela veliko več od poljuba. Miller ve, da je ta navijačica prepovedana zanj in vse fante v ekipi. Vendar se ne more ustaviti.

Kinseyev celotni svet je na robu propada. Njen oče ima raka. Njen preveč zaščitniški brat razpada. Z Millerjem naj bi bilo lažno, ampak on je edini fant, ki jo pripravi do tega, da pozabi - to vključuje tudi vse razloge, zakaj se je izogibala nogometašev. Z vsakim vročim trenutkom se Miller počuti varneje...čeprav sploh ni varen.

Zdaj skušnjava preizkuša vsa pravila v igri ljubezni. Ampak koliko časa lahko igrajo na zmago s težkim ciljem, kot so si zamišljali?


MNENJE IN VTISI


Fraternize in Infraction sta knjigi v zbirki Players Game. Knjigi se navezujeta in potrebno je najprej prebrati ali poslušati Fraternize, ki je prva knjiga. Gre za NA romanco med športniki, natančneje nogometaši in navijačicami. Vsi junaki so hkrati tudi najboljši prijatelji, zato se tukaj razvijajo različna razmerja. Jaz sem poslušala avdio knjigi. Obe knjige berejo trije različni bralci, kar nam omogoča, da se lažje poglobimo v zgodbo. Vsak bralec bere drugega pripovedovalca, kar je res super. Veliko lažje je poslušati take knjige. Rachel Van Dyken lepo opiše junake, naredi jih res resnične. K temu pripomore tudi zgodba v ozadju in počasno razkrivanje njihovih skrivnosti, ki prihajajo na dan čez celotno zgodbo. Obe knjigi sta tudi nepredvidljivi in napeti, ravno dovolj, da sem želela vedeti kaj se bo zgodilo v nadaljevanju.

FRATERNIZE

Po opisu zgoraj verjetno mislite, da gre za ljubezenski trojček, vendar je opis zavajajoč in ravno to včasih bralce odbija. Junaki so samo prijatelji. Mogoče na začetku Emerson goji čustva do bivšega fanta in seveda je Miller razočaran, ko izbere Granta. Vendar, ko se pogovorita o preteklosti, ugotovita, da je vse to ostalo v preteklosti. Odnos nadaljujeta kot prijatelja. Emerson je navijačica in večkrat omenja prehrano in dieto. Vendar se sama ne obremenjuje preveč s težo. Zadovoljna je s svojim telesom, na težo pazi predvsem zaradi dela. Ne strada z dietami, ravno nasprotno. Večkrat se pregreši in kalorije porabi z dodatnim treningom, ta ji da tudi novo moč in motivacijo za naprej. Pisateljica je želela dekletom sporočiti, da se sprejmejo take kot so. Tudi če imate kak kilogram preveč, ste še vedno lepe. V življenju je pomembna notranja lepota.

INFRACTION

V drugi knjigi imamo ponovno tri glavne junake. Spet je v ospredju Miller, družbo pa mu delata sorojenca, ki smo ju prej spoznali kot stranska lika. Zgodba se nadaljuje tam, kjer se Fraternize konča. Emerson in Grant sta tukaj v stranski vlogi. Na Millerja je vrgla oko navijačica Kinsey, njen brat Jackson pa je njegov prijatelj in soigralec. Zato ga prosi naj popazi na njeno malo sestrico, da jo ne bodo osvajali nogometaši. Medtem, ko se izdaja za njenega fanta, sta že v pravem razmerju. Tako se Miller znajde ujet med bratom in sestro, ta dva pa ga potegneta še v njuno družinsko dramo. Na dan pridejo skrivnosti, ki so res nepredvidljive in so me tudi malo šokirale. 

Obe knjigi sta top in ju priporočam tako za poslušanje kot branje. Izberite tisto, ki vam bolje odgovarja. Sama sem ju poslušala in nisem mogla prekinit. Bralci so res odlični, saj vmes šepetajo, govorijo, kričijo, kot da se to njim ravnokar dogaja, kot bi junake poslušal. Če se odločite za avdio knjigo, sta obe res super.

POVEZAVA ZA PRENOS KNJIGE

FRATERNIZE


INFRACTION



AVTOR


RACHEL VAN DYKEN je najbolj prodajana pisateljica zgodovinskih, sodobnih in paranormalnih romanc. Rada se poveže s svojimi bralci, zato je vedno vesela, če ji pišete na družbenih omrežjih.

Rachel lahko spremljate na spletu: 
FACEBOOK      WEBSITE      NEWSLETTER      TWITTER      INSTAGRAM     GOODREADS     AMAZON     FACEBOOK GROUP


Veselo poslušanje!
Ostanite zdravi,  Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar