četrtek, 23. maj 2019

Unboxing: LITJOY CRATE


Maj se bliža proti koncu in moram vam razkriti kaj se je skrivalo v aprilski škatli Lit Joy Crate. Ponovno sem se je razveselila, saj so se notri skrivale čudovite stvari. Uživala sem tudi v njihovem fotografskem izzivu na Instagramu.  Več o izdelkih vam napišem spodaj, še prej pa vam povem, da lahko Lit Joy Crate škatlo naročite na njihovi spletni strani https://litjoycrate.com/.


Aprilska tema je bila Bornrebel (rojeni upornik) in se je nanašala na vse upornike v mladinski literaturi. Teh je kar nekaj, vendar na žalost vseh izdelkov in knjig ne morejo dati v škatlo.😊 Lahko bi rekla, da v vsaki knjigi, ne samo mladinski tudi ostalih, srečamo nekega upornika. Tokrat so zbrali res tiste najboljše uspešnice in moram priznati, da vseh tudi še jaz nisem prebrala. So pa na mojem seznamu. Če poznate še kakšnega upornika, ki bi spadal v to škatlo, ga le zapišite pod komentar.


Najprej se bom ustavila pri knjigi. To je knjiga The Tiger At Midnight pisateljice Swati Teerdhala, ki je izšla pri založbi Harper Collins. Knjiga je prvič izšla aprila letos. Gre za prvi del istoimenske zbirke. Fantazijska zgodba, ki se dogaja na indijskih tleh. Usoda zbliža legendo in zvestega vojaka...Le kako se bo potem nadaljevala njuna pot. Lahko si pogledate tudi napovednik knjige od ustvarjalcev Epic reads. Knjiga je v trdi vezavi z ovitkom. Naslovnica je prekrasna, svetleča in me je čisto očarala. Da ne omenjam risbe na notranji strani ovitka, ki je delo nizozemske ustvarjalke Tare Spruit. Prekrasna je. V knjigi je dodana stran s avtoričinim pismom in seveda podpisom. Tale knjiga si bo prislužila posebno mesto na mojih policah. Upam, da me bo zgodba tudi tako očarala, kot zunanji izgled.


Če nadaljujem po škatli, je naslednja na vrsti zapestnica, ki je prišla v posebni manjši škatlici z napisom LitJoy Crate. V knjigi The Tiger At Midnight imajo veliko vlogo polbogovi. Polbog in upornik pa je tudi Percy Jackson, zato zapestnica vsebuje 5 obeskov, ki spominjajo na njega.

Neustrašni uporniki so Shadowhunters, zato brez njih tukaj ne moremo. Na njih spominja nalepka rune z napisom fearless, ki je v oranžno rumeni barvi. Lahko jo prilepiš kamorkoli.


Zadnje čase vsepovsod videvamo book sleeves, zato tudi tukaj ne sme manjkati. Tokrat je v lila barvi s citatom iz knjige Throne of Glass: "I can survive well enough on my own if giver proper reading material". Ta knjižni etui je večji in je zato primerem za trde vezave, kar je super, saj ga v tej velikosti še nisem imela. Na vrhu ima zaponko na ježka. Imata pa obe junakinji nekaj skupnega. Tako Celaena (Throne of Glass) kot Esha (The Tiger At Midnight) sta morilki. Book sleeve pa je delo ustvarjalke Alexis Lampley, ki ustvarja pod imenom Nerdy Post. Vam pa še izdam, da sem s fotografijo tega prekrasnega knjižnega etuija zmagala v LitJoy Crate fotografskem izzivu na Instagramu.


Če nadaljujem z izdelki, so naslednji magnetna knjižna kazala na temo Aladdina. To so princesa Jasmina, Aladdin in tiger Rajah. Teh sem se najbolj razveselila. Manjkal je samo še duh iz svetilke. Knjiga The Tiger At Midnight ima ogromno podobnosti z Aladdinom. Katere pa boste ugotovili sami. Vsega vam pa res ne smem izdati😊

Seveda pri upornikih ne smemo brez Harry Potterja. Kača Nagini je upodobljena na treh kozmetičnih čopičih. Res super ideja. Ravno sem razmišljala, da potrebujem nov čopič za nanos rdečila. 


V vsaki LitJoy Crate škatli so prisotne karte. Tokrat so bili to junaki iz zbirke The Infernal Devices: Will Herondale, Jem Carstairs in Tessa Gray. Karte so delo ustvarjalke Gabriella Bujdoso in res so čudovite. Najljubša mi je Tessa. Skupaj lahko zberete 54 kart. Lahko na spletni strani LitJoy Crate kupite samo posamezne karte, ki vam manjkalo v zbirki.


Res čudovita škatla za knjižne ljubitelje. Tale je bila primerna za fantazijske navdušence in mene je navdušila. Kaj pa vas? 
Za konec vam izdam še teme za naslednje tri mesece.
Maj: Darkness Calls
Junij: Restricted Section
Julij: Defenders of Dragons

Če vas zanima kaj se je skrivalo v februarski škatli LitJoy Crate hitro klik tukaj.


Kateri izdelek vam je najljubši?
XOXO,  Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar