nedelja, 31. marec 2019

Blog Tour & Review: HABITS by ANNA B. DOE


He's Greyford's most notorious asshole.
She's the new Ice Queen.
They're so wrong for each other, but some habits are too sweet to give up...

On je največji razvpit pizdun v Greyfordu.
Ona je nova Ledena Kraljica.
Onadva nista za skupaj, ampak nekatere navade so presladke, da bi jih opustili...Title (Naslov): Habits
Author (Avtor): Anna B. Doe 
Series (Zbirka): Greyford High #2

ADD TO GOODREADS (s klikom na napis, lahko knjigo dodaš na svoj Goodreads) “This book was everything I was hoping for and SO MUCH MORE!” – Emily.reads_ 

"Ta knjiga je bila vse kar sem želela IN ŠE VELIKO VEČ!" - Emily.reads_

“Andrew and Anette are two halves who make an explosive whole in this sizzling sports romance. Filled with all the drama and heat a reader can ask for, Habits is written with an engaging voice guaranteed to keep you turning the pages!” – award winning author of The Hashtag Series, Cambria Hebert

"Andrew in Anette sta dve polovici, ki skupaj ustvarita eksplozivno celoto v tej vroči športni romanci. Napolnjena z veliko drame in vročine, za kateri lahko bralec vpraša, je Habits napisana z očarljivim glasom, ki ti pomaga obračati strani!" - nagrajena avtorica zbirke The Hashtag, Camria Hebert

Habits sucked me right in and I found myself unable to put the book down.!” – Goodreads Reviewer

"Habits me je takoj posrkala vase in nisem mogla odložiti knjige!" - Goodreads Reviewer


BLURB (OPIS)

Senior year.
Three girls. Three guys.
Secrets and lies.
Demons of past and present.
Old insecurities and new fears.
One more year left to pretend.
One more year to wreck it all.
The countdown begins.

All Jeanette Sanders wanted to do was escape her past and forget everything that has happened. Coming to Greyford was supposed to be her new beginning, a clean slate. Only it seems like her past doesn’t want to let her go. As her old insecurities start to return in full force and lies grow bigger than ever, the only thing left is the hope that her broken heart will survive this time around.

Andrew Hill has been betrayed one too many times in the past. Cynical and cold-hearted, he closed off his heart for good and doesn’t plan on letting anybody in ever again. Especially women. But his heart doesn’t seem to care and starts beating faster every time a particular black-haired beauty gets in his way and puts him in his place.

He wants her body, not her heart. She tries to resist him, but the pull is too much.


They know they’re all wrong for each other, but some habits are too sweet to give up.


Zadnji letnik.
Tri dekleta. Trije fantje.
Skrivnosti in laži.
Demoni preteklosti in prihodnosti.
Stare negotovosti in novi strahovi.
Samo še eno leto je ostalo za pretvarjanje.
Samo še eno leto, da vse uničimo.
Odštevanje se začenja.

Vse kar si je Jeanette Sanders želela je, da pobegne svoji preteklosti in pozabi na vse kar se je zgodilo. Prihod na Greyford naj bi bil njen nov začetek, popolno šolsko leto. Samo njena preteklost je ni želela zapustiti. Njene stare negotovosti so se začele vračati z vso močjo in laži so rasle v še večje. Edina stvar, ki ji je ostala je bilo upanje, da bo njeno zlomljeno srce to preživelo.

Andrew Hill je bil prevečkrat izdan v preteklosti. Ciničen in hladnega srca je zaprl svoje srce in ni imel v načrtu, da bi še kdaj koga spustil vanj. Še posebej ženske. Ampak njegovo srce se za to ni zmenilo. Vedno, ko je zagledal črnolaso lepotico, ki je prišla mimo, je začelo biti hitreje.

Želel si je njeno telo ne njenega srca. Poskusila se mu je upirati, ampak privlačnost je bila močnejša.

Vedela sta, da sta napačna za drug drugega, vendar so nekatere navade presladke, da bi jih opustili.REVIEW (RECENZIJA)

Originalen naslov: Habits
Avtor: Anna B. Doe
Zbirka: Greyford High #2
Prevod: /
Založba: Kindle edition (e-knjiga, ARC, 2019, 338 strani)
Ocena: 5 ★★★★
Kategorija: romantika (romance), mladinski roman (young adult)
Glavni liki: Jeanette Sanders, Andrew Hill, Amelia Campbell, Derek King, Maximillian Sanders, Brooke Taylor
Kraj dogajanja: Greyford (ZDA)


English review is on Goodreads!

Še ena odlična Annina knjiga. Habits je veliko boljša od Lines. Od vsega začetka me je potegnila vase in nisem je mogla odložiti. Najboljša knjiga, ki sem jo prebrala v marcu. Anni se zahvaljujem za ARC (Advance Reader Copy), ki mi jo je poslala na Kindle. Želim ji veliko uspeha pri pisanju naslednje knjige, saj vem, da bo tudi ta odlična.V Habits podrobneje spoznamo Jeanette in Andrewa. Oba v sebi skrivata neko temačno skrivnost, ki ju preganja. Soočiti se morata s tem, da lahko zaživita na novo in dasta priložnost drug drugemu. Jeanette je nezaupljiva, Andrew pa je preveč aroganten. Priznam, da ga v knjigi Lines nisem marala, ker je bil preveč nesramen. Tu pa sem ga spoznala podrobneje in spremenila svoje mnenje. 
Jeanette je bila v prejšnji knjigi skrivnostno dekle. Pritegnila me je in želela sem si več izvedeti o njej. Skrivnosti, ki jih nosi v sebi jo tesnijo in ji ne pustijo, da spusti k sebi ljudi.

Jeanette in Andrew sta popolno nasprotje od Dereka in Amelie. Njuna romanca se začne že na začetku. Komaj čakam tretjo knjigo, kjer bomo spoznali Maxa in Brooke.Knjiga Habits spada pod mladinsko romantiko, vendar jo priporočam za polnoletne bralce, saj je v določenih odlomkih zelo vroča. Gre namreč za "insta love", kar je novejši izraz, da se vroča romanca začne že na začetku knjige. Morate pa najprej prebrati Lines, saj se Habits začne tam, kjer se Lines konča.

PURCHASE LINKS (KNJIGO LAHKO KUPITE TUKAJ):


AMAZON


GREYFORD HIGH

1. Lines
2. Habits
3. Rules
4. The Penalty BoxAUTHOR (AVTOR)

ANNA B. DOE is an indie author. She has bachelor’s degree in Education Science and Spanish from University of Zadar. She works full time in an office and gives English and Spanish classes in her free time. When she’s not working for living or writing her newest book you can find her reading books, watching TV shows, or traveling the world. She is addicted to coffee and a big lover of dogs. Anna writes what she loves to read, which is romance. She is currently working on various projects. Some more secret than others.

ANNA B. DOE je neodvisna pisateljica. Diplomirala je iz znanstvenih študijev in spanščine na Univerzi v Zadru. Zaposlena je v pisarni, v prostem času pa poučuje angleščino in španščino. Ko ne dela in ne piše, jo najdete kako bere knjige, gleda televizijske nanizanke ter potuje po svetu. Je tudi velika ljubiteljica kave in psov. Piše take zgodbe, ki jih rada tudi sama prebira in to so romantične. Trenutno dela na raznovrstnih projektih. 

You can easily find Anna online (Anno lahko najdete na spletu): 
FACEBOOK        FACEBOOK GROUP        GOODREADS        INSTAGRAM
AMAZON        PINTEREST        BOOKBUB


I highly recommend! Priporočam za branje!
Happy reading, Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objava komentarja