sreda, 13. marec 2019

ZGODBA MOJEGA ŽIVLJENJA


Predstavljam vam prav poseben dnevnik Zgodba mojega življenja, ki nam pomaga zapisati našo življenjsko zgodbo. Verjamem, da smo vsi v življenju doživeli marsikaj zanimivega in si bomo to zapomnili za vedno. Ta spomin bo ostal z nami do konca. Želeli bi si pa tudi, da potomci berejo o naših spominih in zato je Zgodba mojega življenja idealna, da vse to zapišemo. Avtorica Zgodbe mojega življenja Urška pravi, da vsak med nami skriva zanimivo zgodbo, ki jo mora zapisati.


Sama sem v najstniških letih pisala svoj dnevnik. Tam so zapisane vse moje osnovnošolske vragolije, prve simpatije ter življenje na vasi, ko še nismo imeli računalnikov in smo dneve preživljali na sosedovih vrtovih. Nekatere še vedno hranim za spomin😊 Z veseljem bom svojo zgodbo zapisala tudi v dnevnik Zgodba mojega življenja in jo shranila, da jo bo čez 30 ali več let moja hčerkica brala svojim otrokom ter jim pripovedovala o meni. Tako bodo naši spomini živeli naprej.


Dnevnik vsebuje vprašanja, osnutke in oporne točke, ki nam pomagajo, da se lažje spomnimo določenih trenutkov iz našega življenja, da jih zapišemo. Notri zapišemo podatke o sebi, svoji družini, prijateljih. Vsebuje tudi prostor kamor lahko nalepimo fotografije. Zapišemo svoje cilje, dosežke, vrednote, načela, doživetja, potovanja...raznorazne spomine in naša razmišljanja, ki se navezujejo na naše življenje. Dnevnik je narejen v črno beli grafiki, zato ga lahko sami tudi pobarvamo. Zadnje čase so zelo in pobarvanke za odrasle, saj je bilo dokazano, da barvanje sprošča ljudi in zmanjšuje stres. Tudi sama se kdaj lotim barvanja. Dnevnik Zgodba mojega življenja je lahko tudi čudovito darilo.


POVEZAVA ZA NAKUP ZGODBE MOJEGA ŽIVLJENJA

Več o Zgodbi mojega življenja si lahko preberete na njeni spletni strani tukaj (klik), kjer jo lahko tudi kupite. Zgodba mojega življenja je zavita v svilen trak katerega barvo lahko izbirate. Zraven pa dobite tudi pisalo, da se pisanje vaših spominov lahko začne takoj, ko dnevnik prejmete. Zgodbi mojega življenja pa lahko sledite tudi na Facebooku in Instagramu.



Tudi vi radi pišete dnevnik?
Poljubček,  Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar