sreda, 30. avgust 2017

BOOK BEAU


Danes vam predstavljam Book Beau. Kaj za hudiča je to? Book Beau je neke vrste torbica za knjigo ali e-bralnik. Narejena je iz blaga in naj bi zaščitila vaše knjige ali e-bralnik pred poškodbami. Blago je odporno na vlago in primerne velikosti, da ga spravite v vsako torbo in tako imate knjigo vedno s seboj. 
Zasledila sem tudi izraza Book Protector in Book Sleeves. Kako se pravilno reče po slovensko ne vem.

Sama imam svoj prvi Book Beau in res sem zadovoljna z njim. Dobila sem ga v nagradni igri na Instagramu. Izbrala sem si ga v temno modri barvi z zvezdami.
Blago je zelo mehko in prijetno na otip. V spodnjem desnem kotu ima prišito nalepko z imenom Book Beau. Znortaj je črne barve, ob straneh so šivi, ki od zunaj niso vidni. Narejen je lepo. Moteče je edino to, da se iz zgornje strani ne da zapreti. Knjigo enostavno samo postavimo notri in vzamemo ven, ko jo potrebujemo.

Book Beau ustvarja Bonita Bottelo, ki prihaja iz Texasa (ZDA). Njeni izdelki potujejo po vsem svetu. Naročite jih lahko na Etsy-ju ali Kickstarter-ju. Od septembra naprej bo sodelovala tudi z bookbox OwlCreate, ki bo v svoje pošiljke dodala Book Beau. Beniti lahko sledite tudi na Instagramu in Facebooku, kamor redno objavlja slike svojih izdelkov, kot tudi njihovih zadovoljnih uporabnikov.


Sama sem z njo zelo zadovoljna. Raje berem mehke vezave, ki pa se veliko hitreje uničijo od trdih. Vedno imam knjigo s sabo in zgodilo se mi je že, da se mi je v torbi pomečkala in raztrgala. Sedaj dam knjigo v Book Beau in potem v torbo, zato se mi ne more pomečkati. Zadeva je zelo uporabna, zato jo tudi delim z vami. 😍
Na spodnjih slikah vidite moj Book Beau.






Kakšen se vam zdi Book Beau?
xoxo, Knjigoljubka

8 komentarjev:

  1. Tvoj Book Beau je zelo zelo lep :) Tudi sama želim zaščititi svoje knjige, ki jih vedno prenašam s seboj. Ob prvi priložnosti si nameravam sešiti vrečkico iz stare srajice (da malo recikliram) ter gor izvesti kak citat.

    Piškoti izgledajo zelo slastni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Pina za komentar. Piškoti so po receptu iz tvojega bloga :)
      Super ideja, da si boš sama sešila Book Beau, sploh s citatom iz knjige. Le pokaži kakšno slikico, ko narediš.

      Izbriši
    2. So se mi zdeli piškotki znani :P sem prav vesela, da vidim, da si jih poustvarila.

      ko se bom končno spet lotila šivanja pa seveda kaj našišem :)

      Izbriši
    3. Ko sem jih prvič naredila, so jih tako pohvalili, da jih moram zdaj večkrat.Tako, da hvala, ker si recept delila na blogu.

      Izbriši
  2. Za book beau sem prvič slišala, ko si objavila slikico na instagram. In tvoj je naravnost krasen, če si brala A Court of Mist and Fury že veš zakaj <3
    Škoda je le, da je trenutno razprodana in si na etsy-ju ne morem pogledati ponudbe. Kljub vsemu pa se mi zdi super, da si nam tale izdelek predstavila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam s tabo Neja. Ta ovitek je kot da bi ga navdihnila knjiga A Court of Mist and Fury :D <3

      Izbriši
    2. Same oboževalke smo se zbrale tukaj hihi
      Sama ravnokar planiram re-read, ker želim prva dva dela še enkrat prebrati, preden serijo dokončam. Nekatere knjige so res preveč krasne, da bi se končale. Na srečo pride še spin-off serija <3

      Izbriši
    3. Nisem brala ACOMAF, vendar o tej seriji slišim same pohvale. Mogoče se jo nekoč lotim :)
      Lahko, daje bila knjiga navdih ustvarjalki, za sigurne ne vem, verjetnost pa je. Sama sem imela na izbiro tri in sem se odločila za to, ker mi je bila najlepša. ;)

      Izbriši