ponedeljek, 4. november 2019

DARK KING



Originalen naslov: DARK KING
Avtor: Kelsie Rae
Zbirka: Advantage Play #2
Založba: Kindle edition (e-knjiga, ARC, 2019)
Ocena: 5 ★★★★
Kategorija: romantika (romance), novi odrasli (new adult)
Glavni liki: Ace, Kingston, Diece, Burlone, Regina, Dex, Jack
Kraj dogajanja: ZDA

GOODREADS



OPIS


Pravilo #5: Ne dovoli, da te kaj zmoti. To te bo samo zlomilo.

V hipu je cel svet Kingstona Romana razpadel. Njegova sestra je v rokah nasprotne mafijske družine in njegovo edino upanje, da jo reši je, je da stavi, kar vključuje skrivnostno Acely Mezzerich.

Kingstonova čustva do Ace se stopnjujejo, ko je v njeni bližini. To ogroža njegovo vest in dogovor s sovražnikom. Če ima kaj upanja, da reši svojo sestro in varuje Ace, mora to izpeljati perfektno. Ko začnejo koščki razpadati, se mora naučiti komu lahko zaupa in kdo mora biti izločen, preden bo prepozno.



MNENJE IN VTISI


Odlično nadaljevanje knjige Wild Card. Sicer mi je prva knjiga boljša, ker je veliko bolj napeta skozi vsa poglavja. Tukaj sem na začetku pogrešala to napetost. Je pa Dark King veliko bolj skrivnostna od Wild Card. Kingston tukaj ni deloval tak bad boy oziroma poredni fant, kot ga na začetku spoznamo. Pisateljica nam ga tokrat predstavi v drugi luči. Tukaj je ljubeč, zaščitniški in pozoren moški. Rad bi zaščitil svoje bližnje in naredil vse za njihovo varnost.



Tako kot prva knjiga, me je tudi druga že takoj na začetku posrkala vase. Celotna zbirka vsebuje čudovito zgodbo, ki se postopoma zapleta in razpleta. Ravno dovolj, da pritegne bralčevo pozornost. Vendar vas opozarjam, da je zgodba zelo čustvena, poleg tega tudi romantična, srhljiva in skrivnostna. Mene je tako nasmejala kot spravila do solz. Junake sem vzljubila in se bala za njihova življenja. Na koncu pa sem bila presenečena. Nisem pričakovala takega razpleta. Seveda je konec srečen, kot pri vseh drugih romancah, ampak vseeno tega nisem pričakovala.

Kelsie je ustvarila še eno odlično knjigo in me ponovno osvojila. Mislim, da je postala kar ena top pisateljic pri meni. Spet sem brala ARC (Advance Reader Copy) izdajo knjige in že nestrpno pričakujem njeno naslednjo. Namreč na koncu nam izda, da prihaja še tretji del, ki bo posvečen Regini in Dexu. Zdaj pa hitro prebrat prvi dve, da se seznanite z zgodbo preden izide naslednja.


CITATI






POVEZAVE ZA NAKUP KNJIGE

ADVANTAGE PLAY


1. Wild Card
2. Dark King
3. Little Bird (izide 2020)





AVTOR


KELSIE RAE pada na ljubezenske zgodbe z vsemi vpletenimi čustvi, uživa pa tudi v hitrih zasukih pri ženskih romanih. Ko ne izbira besed za svoje nove knjige, si vzame čas za branje ali igranje s svojimi tremi otroki, ki jo radi spravljajo ob živce. Obožuje čokolado, fotografiranje in kuhanje. Zdaj, ko aktivno uresničuje svoje sanje s pisanjem, si želi, da bi nekega dne odkrila disciplino kako ne pojesti cele serije piškotov v enem nizu.


Kelsie lahko sledite na spletu:
NEWSLETTER        FACEBOOK PAGE        FACEBOOK READER GROUP        GOODREADS        TWITTER        INSTAGRAM        AMAZON        BOOKBUB


Katera pisateljica je pa vas očarala?
Xoxo, Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar