četrtek, 4. april 2019

BIBLIOPHILE BELLE'S BOUTIQUE

Pod imenom Bibliophile Belle se skriva mlada Kanadčanka Janice, ki je ljubiteljica knjig in profesorica. Poleg tega, da rada bere in piše svoj blog, tudi ustvarja. Danes vam predstavljam njene knjižne kazalke. Te so plastificirane in zaradi tega se ne morejo poškodovati. S sabo jih lahko vzamete povsod, tudi na plažo. Ker so plastificirane, se ob stiku z vodo ne uničijo. Na zadnji strani vsebujejo zapis njene spletne trgovine Bibliophile Belle's Boutique. 

Janice navdih za ustvarjanje dobi iz knjig, narave in potovanj. Najraje bere zgodovinske, sodobne in fantazijske romane v katerih najde citate, ki jih zapiše na kazalke. 



Sama imam naslednja kazala:

  • Just one more chapter
  • Tale as old as Time
  • Sleep is good, he said, and books are better  -George R.R. Martin
  • A reader lives a thousand lives before he dies  -George R.R. Martin
  • Into the FOREST I go to lose my MIND and find my SOUL  -John Muir
  • Book Coffee Blanket
Katera vam je najlepša? Sama se težko odločim, ker so vse čudovite. Če bi morala izbirati, bi izbrala Tale as old as Time. 

Kazalke pridejo lepo zavite v papirju ter zvezane z mašnico, da so med pošiljanjem zaščitene in se ne morejo poškodovati. Kupite jih lahko v njeni Etsy trgovini BiblioBellesBoutique. Čeprav pridejo iz Kanade, je poštnina zelo ugodna in dostava zelo hitra. S kodo BOOKLOVER10 10% imate popust pri naročilu v njeni spletni trgovini Etsy.
Tam pa lahko kupite tudi Book keepers oz. book sleeve (etui za knjige). Ima različne vzorce med drugimi tudi cvetlične, ki so meni najljubši.


Če vas zanima kaj več, jo lahko kliknete tudi na njenih spletnih straneh in z veseljem bo odgovorila na vaša vprašanja.

FACEBOOK    INSTAGRAM    ETSY    BLOG


Katera je vaša najljubša kazalka?
With love,  Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar