sreda, 12. december 2018

JUDE

Originalen naslov: Jude
Avtor: Kelsie Rae
Zbirka: Signature Sweethearts #3
Založba: Kindle edition (e-knjiga, ARC, 2018, 197 strani)
Ocena: 4 ★★★★
Kategorija: sodobna romantika (contemporary romance), novi odrasli (new adult)
Glavni liki: Jude, Quincy
Kraj dogajanja: Vegas, ZDA



OPIS



Jude dobi ponudbo za trenerjevega asistenta na prvenstvu video igric in bil bi neumen, če bi priložnost zavrnil. Ko izve, da je njegova zvezdniška simpatija v ekipi, se odloči, da jo bo naučil veliko več kot le trike v igri.

Quin ne hodi na zmenke. To se je odločila že pri šestnajstih letih, ko je postala očetova skrbnica. Ko se pojavi novi seksi Britanski trener, ne želi biti opažena. 
Ona ima načrte, katere si želi doseči. Ni pomembno koliko jo stanejo.

Ali se je pripravljena odreči edini stvari, ki je pomembna, da bi lahko to dosegla?

MNENJE IN VTISI


Jude je tretja knjiga v zbirki Signature Sweethearts, vendar se lahko bere samostojno. Zahvalila bi se pisateljici za podarjeno e-knjigo.
Gre za malo drugačno NA romantiko kot smo jih vajeni. Pisateljica nam predstavi sodobno romanco v svetu profesionalnih igralcev video igric. Jaz sem prvič brala kaj takega in izjemno uživala v branju. Zgodba je zabavna, napeta, skrivnostna in seksi. Seveda s srečnim koncem, kot jih obožujem.😍

Quincy je skromno tiho dekle, ki skrbi za svojega dementnega očeta. Zapira se pred svetom, izogiba se množici ljudi. Njena tolažba so video igrice in internet. Z ljudmi se veliko lažje pogovarja preko spleta, kot na štiri oči. Ker potrebuje denar, se pridruži profesionalni ekipi video igric na svetovnem prvenstvu. Tam spozna svojega idola Juda.



Jude je slaven igralec video igric, ki mu ponudijo mesto trenerja na svetovnem prvenstvu. Poleg tega je seksi Britanec in lahko bi imel katerokoli dekle. Ko spozna Quincy, si želi samo njo. Odloči se, da ji bo predstavil ta neznani svet okoli nje in jo naučil uživati v življenju. Tako se njuna ljubezenska pot začne. Jude se na vse načine trudi, da bi osvojil Quincy, da bi postala bolj družabna, samozavestna in zaživela drugače. Seveda mu na koncu uspe in doživita svoj za vedno.

Kelsie nam predstavi posebno romantično zgodbo, v kateri bodo bralci romantike uživali. Njen stil je lahek, zabaven in hitro berljiv. Vesela sem, da sem naletela na pisateljico in dobila njeno knjigo. Zagotovo bom prebrala tudi ostale knjige v zbirki Signature Sweethearts. Ni jih treba brati po vrsti, vsaka ima vsaka svojo zgodbo. 


KNJIGO LAHKO KUPITE TUKAJ

Amazon


SIGNATURE SWEETHEARTS SERIES

1. Liv
1.5. Luke
2. Breezy
3. Jude
4. Rhett
5. Sophie
6. Marcus
7. Anthony
8. Skye
9. Saylor (coming soon)

AVTOR



KELSIE RAE pada na ljubezenske zgodbe z vsemi vpletenimi čustvi. Ko ne izbira besed za svoje nove knjige, si vzame čas za branje ali igranje s svojimi "pošastmi".
Obožuje čokolado, fotografiranje, kuhanje in tek. Zdaj, ko aktivno uresničuje svoje sanje s pisanjem, si želi, da bi nekega dne odkrila disciplino kako ne pojesti celotne serije piškotov v enem nizu.


Kelsie lahko najdete na spletu:


AMAZON        BOOKBUB        FACEBOOK    FB READER GROUP      GOODREADS        TWITTER        NEWLETTER

 
Enjoy reading, Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar