četrtek, 14. februar 2019

Cover Reveal: THINGS WE NEVER SAID by SAMANTHA YOUNG

Title (Naslov): Things We Never Said (A Hart's Boardwalk Novel)
Author (Avtor): Samantha Young
Cover Design (Oblikovanje naslovnice): Hang Le

US Release Day (datum izida v ZDA): May 7th 2019 in ebook & paperback (7 maj 2019 kot eknjiga in mehka vezava)

This book can be read as a standalone.
Knjiga se lahko bere samostojno.BLURB (OPIS)

Local metalsmith and gift shop owner, Dahlia McGuire, likes her quiet life in Hartwell, Delaware. It’s the perfect place to hide from her family in Boston and the tragic events that led to their estrangement. However, when her father, the person she loves most in the world, needs her, Dahlia has no choice but to return to Boston to face her ghosts. One of those ghosts happens to be her ex-boyfriends best friend Michael Sullivan. The man she was never supposed to fall in love with. 

Michael Sullivan has never forgotten Dahlia McGuire. Some might say he’s never gotten over her. For years he lived with the anger of her desertion and now newly divorced  he’s finally ready to move on. That proves impossible when Dahlia returns to Boston and reawakens their explosive connection. Despite everything, Michael wants her back, but  Dahlia can’t seem to let go of the tangled emotions of the past. She flees home to Hartwell.
Determined to fight for their second chance, Michael follows Dahlia to Delaware, takes a job with the local police department, and does everything in his power to convince her they belong together. 

However when the unthinkable hits the quiet seaside town Michael finds himself trying to unravel more than the mystery of Dahlia’s McGuire’s broken heart. It’s time for truths left unsaid to finally be spoken or Michael and Dahlia might find themselves torn apart forever...Lokalna lastnica trgovine in kovino trgovine Dahlia McGuire ima rada svoje mirno življenje v Hartwellu v Delawaru. Kraj je idealen, da se skrije pred svojo družino iz Bostona in tragičnih dogodkov, ki vodijo do odtujenosti. Ko jo njen oče, oseba ki jo ima najraje na svetu, potrebuje, Dahlia nima izbire in se vrne v Boston, da se sooči s svojimi duhovi. Eden izmed teh duhov je najboljši prijatelj njenega bivšega fanta Michael Sullivan. Moški za katerega si ni mislila, da se bo zaljubila vanj.

Michael Sullivan ni nikoli pozabil Dahlie McGuire. Nekateri bi rekli, da nikoli ni prišel nad njo. Leta je živel v jezi zaradi njene odtujenosti in zdaj, ko je sveže ločen, je pripravljen, da gre naprej. To je nemogoče, ko se Dahlia vrne v Boston in prebudi njuno eksplozivno privlačnost.  Kljub vsemu si jo Michael želi nazaj, ampak Dahlia ne more zapustiti zapletenih čustev iz preteklosti. Zbeži nazaj v Hartwell. 
Odločen, da se bo boril za njuno drugo priložnost, ji Michael sledi v Delaware. Zaposli se na lokalni policijski postaji in naredi vse kar je v njegovi moči, da jo prepriča, da sta za skupaj.

Ko nemogoče stvari zadenejo mirno mesto, mora Michael reševati veliko več kot samo misterij Dahlijinega strtega srca. Čas je da se pove resnica, ki je bila zamolčana, ali pa bosta Michael in Dahlia za vedno ločena...PREORDERS LINKS (KNJIGO LAHKO KUPITE V PREDNAROČILU)


NOOK
iBooks
Kobo
Smashwords
Amazon

This title is being released by a different publisher in the UK. UK links will be available soon.
Knjiga bo izšla v Združenem Kraljestvu pri drugem založniku. Prednaročila bodo kmalu na voljo.

AUTHOR (AVTOR)

Follow SAMATHA YOUNG (Spremljate SAMANTHO YOUNG):
WEBSITE      FACEBOOK      SAM'S CLAN McBOOKISH            INSTAGRAM      

With love, Knjigoljubka Maja

1 komentar: