torek, 20. marec 2018

Release Blitz: FEARLESS by CARLY PHILLIPS


From Wall Street Journal and New York Times bestselling author Carly Phillips comes a powerful new story of love, hope and redemption, of finding light in the darkest places.

Fearless, an all-new emotional standalone by Carly Phillips is now LIVE!

Najbolj prodajana pisateljica Carly Phillips predstavlja novo mogočno ljubezensko zgodbo z upanjem in odrešitvijo, s svetlobo na temnih mestih.

Fearless, nova čustvena samostojna knjiga pisateljice Carly Phillips je že na voljo!

Title (Naslov): FEARLESS
Author (Avtor): Carly Phillips
Genre (Kategorija): romance (romantika)


SYNOPSIS (OPIS)

Fall in love with the Wards…

Mechanic and garage owner, Kane Harmon is used to the wealthy beautiful women visiting his beach town. He doesn't get involved because he knows most females would merely be slumming for the summer.

Except Halley Ward isn't just passing through. She lives a solitary life in a bungalow on the beach. A woman tormented by her past, distant from her wealthy family, different from Kane's usual fare of town girls who know his M.O.- Don't expect more than he's willing to give.

Kane rescues Halley and her broken down car from the side of the road and instantly he's hooked. She says she's not interested in him. He knows she lies. And he makes it his mission to bring her back to life, to return her emotionally to her family. To show her the colors around her were as vibrant as the ones she puts on her canvas.

Until past meets present and threatens all the progress they've made. Then it's Halley's turn to step up and stand up for the relationship and life she's finally coming to believe she deserves.


Zaljubi se v Wardove...

Mehanik in lastnik garaže Kane Harmon je navajen, da plažo v njegovem mestu obiskujejo premožne lepotice. Noče se zapletati, saj ve, da bo večina žensk tukaj samo čez poletje.

Izjema je Halley Ward, ki ni tukaj samo začasno. Živi v osami v bungalovu na plaži. Ženska, ki jo muči preteklost, se je odmaknila od svoje družine. Ona je drugačna od Kanovih ostalih deklet, ki ga že poznajo - ne pričakuj več kot ti ponudi.

Kane je rešil Halley in njen razbit avto iz ceste in takoj postal zasvojen z njo. Pove mu, da je ne zanima. On ve, da laže. Odloči se, da jo bo spravil nazaj v življenje, vrnil njena čustva in družino. Pokazal ji bo barve, ki jo obkrožajo živahno toliko kot tiste, ki jih uporablja na platnu. 

Ko se srečata preteklost in sedanjost, so grožnje na sporedu. Čas je, da se Halley postavi zase in za svoje življenje. Za razmerje in življenje, v katerega verjame in si ga zasluži. PURCHASE LINKS (KNJIGO LAHKO KUPITE TUKAJ)

Buy Fearless Today!
(kupi knjigo Fearless že danes!)ADD TO GOODREADS (s klikom na napis, lahko knjigo dodaš na svoj Goodreads)AUTHOR (AVTOR)


CARLY PHILLIPS is the N.Y. Times and USA Today Bestselling Author of over 50 sexy contemporary romance novels, including the Indie published, Dare to Love Series. She is happily married to her college sweetheart, the mother of two nearly adult daughters and three crazy dogs. Carly loves social media and is always around to interact with her readers.

CARLY PHILLIPS je najbolj prodajana pisateljica po N.Y. Timesu in USA Today Bestseller-ju. Je avtorica več kot 50-ih seksi sodobnih romanov, tudi zbirke Dare to Love, ki jo je izdala v samozaložbi. Srečno je poročena s svojim ljubčkom iz faksa, mama dveh skoraj odraslih hčera in tremi norimi psi. Carly obožuje družbena omrežja in vedno je v bližini, da pozdravi svoje bralce.

Connect with Carly (Carly lahko spremljate na njenih družbenih omrežjih): 
NEWSLETTER      BLOG      NEW RELEASES      FACEBOOK    CARLY'S CORNER      INSTAGRAM      TWITTER      WEBSITE

Look at this amazing cover! Poglejte to čudovito naslovnico!
With love, Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar