sobota, 30. september 2017

Unboxing: WILLOW WINTERS MYSTERY BOX


Danes vam razkrivam svojo prvo tako imenovano bookbox. Naj najprej pojasnim kaj sploh je bookbox. To je neka škatla oz. paket, ki vsebuje knjige in ostale dodatke povezane s knjigami, pisatelji... Obstaja veliko različnih vrst in imajo različna imena. Lahko naročite otroško, odraslo, YA, romantično...skratka ogromno možnosti. Pri nas še niso tako poznane, v tujini pa so kar popularne. Če spremljate različne bralce in knjižne navdušence na instagramu, potem ste verjetno opazili njihovo popularnost.


Moja prva bookbox je Willow Winters Mystery Box. Willow Winters je ameriška pisateljica romantičnih knjig. Ko sem izvedela, da me je pisateljica izbrala za promocijo njene skrivnostne škatle, sem bila zelo vesela in z navdušenjem sem pričakovala paket. Ko sem ga končno dobila me je osrečila z vsemi izdelki. Komaj čakam, da začnem z branjem njenih knjig.
Na škatli je zapisano njeno ime (kot vidite na zgornji sliki). Med transportom se je zunaj malo poškodovala, vendar so vsi izdelki ostali nepoškodovani. Škatla je dovolj močna in trdna, da zavaruje tako knjige kot ostale dodatke. No pa pojdimo na izdelke.


Na vrhu je bila torba. Ogromna torba z napisom Willow Winters Romance Author ter verzom I'll hurt your heart, but I promise I'll won't break it. Torba je iz platna, ki je nepremočljiv. Na vrhu ima zadrgo. Naramnice so zelo močne in kvalitetne. Ima en ogromen predal. Primerna je za torbico, prenos knjig, nakupovalno torbo...


Na zgornji sliki je kozarec tako imenovan Wine Tumbler. Je plastičen z snemljivim modrim pokrovom, ki se samo natakne gor. Znotraj je pritrjen kozarec na pecelj v katerega natočiš pijačo. Na vrhu ima luknjico (kot kozarčki za kavo) iz katere lahko pijemo. Na kozarcu je zapis Willow Winters Romance Author.


Trije magneti predstavljajo naslovnice knjig Imperfect, Burned Promises in Highest Bidder. Magneti so primerni za na hladilnik, kjer boste vsako jutro opazile postavne modele na njih😊 Po tem sta bili zraven še dve knjižni kazalki. Ena predstavlja zbirko Sins & Secrets Duet, druga pa zbirko Highest Bidder, ki jo je Willow Winters napisala skupaj z Lauren Landish.


Svečka se imenuje Drawn to Him in je nastala po istoimenski knjigi. Je črne barve znotraj kot zunaj. Vonj je zelo močan, malo premočan zame. Jaz sem bolj za nežne, lahkotne vonje. Mogoče bo primerna za decembrski čas. Nič ne piše po čemu diši, sama pa tudi ne ugotovim.


Kartica pobarvanka se nanaša na knjigo Drawn to Him. Prikazuje neko pokrajino in dež. Gori je napis Infatuated, povezan z zgodbo Infatuation, ki jo je Willow napisala v knjigi Drawn to Him. Zraven so mini barvice (rjava, zelena, črna, modra, rumena in rdeča) v črnem ovitku, ki vsebuje ime avtorice. kemični svinčnik mi je zelo lep. Je bel z črnim napisom (ime in spletna stran pisateljice). Na koncu ima v prozornem delu lepe svetleče kamenčke. Piše v črni barvi. V primerjavi z drugimi kemičnimi svinčniki je zelo lahek. 


In še tisto kar verjetno najbolj pričakujete. Knjige! Tudi sama sem se najbolj razveselila knjig. V škatli so bile kar štiri. Komaj čakam, da jih preberem. Imerfect: A collection of poetry je zbirka poezij, ki je nastala po navdihu knjige Imperfect. Scandal je romantična zgodba o milijonarju. Burned promises je sodobna romanca, ki je izšla letos poleti. Forget Me Not je podpisana od pisateljice. Gre pa za romantiko (dark romance). Izšla pa je septembra letos. Opisa knjig vam ne bom pisala. Če kliknete na naslov knjige, vas povezava pripelje do Goodreads-a in tam imate opis. Vse naslovnice so čudovite, tile modeli so kar vroči za pogledat. Kaj mislite?


Willow Winters Mystery box lahko naročite na spletni strani pisateljice. Izbirate lahko med tremi različnimi velikosti majhno, srednjo ali veliko. Lahko greste na spletno stran pisateljice www.willowwinterswrites.com/ in zgoraj desno kliknete Mystery Box. Ali pa direktno na link https://www.willowwinterswrites.com/mystery-box


Kateri izdelek vam je najboljši?
Sončni pozdrav, Knjigoljubka Maja

4 komentarji:

  1. Ta torba ga zmaga :) ... vem, da je to malo čudna izjava, ampak mi je res všeč ;P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nič ni čudna izjava ;) Nisi edina, ki je navdušena nad njo. Jo pohvalijo mnoge.

      Izbriši
  2. Torba in svečka sta res the best <3 Zanimiv paketek.

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Tale torba je res vsem všeč. In tudi zelo uporabna pride.

      Izbriši