nedelja, 2. junij 2019

FICTIONAL BOUTIQUE

Danes vam predstavljam slovensko ustvarjalko Najo, ki ustvarja pod imenom Fictional Boutique. Kreativno mlado dekle, ki rada bere in "raztura" v bookstagram skupnosti. Je tudi ljubiteljica živali, kar se vidi tudi v njenih idejah. Njeni izdelki se prodajajo po celem svetu. 

Njene izdelke lahko kupite v spletni trgovini Etsy pod imenom Fictional Boutique. Na izbiro imate različne izdelke predvsem za knjižne molje. Sama izdeluje knjižna kazala, svečke, nalepke, etuije za knjige (book sleeve), etuije za knjižna kazala (bookmark sleeve), skodelice, majice, peresnice...in še kaj bi se našlo. Toliko stvari, da se za vsakega nekaj najde.


Sama imam nekaj njenih knjižnih kazal. Vidite jih na slikah. Najraje uporabljam kazalo Currently Reading in So many books, so little time  (ta mi je najlepša). Kazala so plastificirana, kar jih dodatno zaščiti med uporabo in se ne morejo poškodovati. To jim daje prednost, da jih lahko uporabljate tudi izven doma. Izbirate lahko med različnimi motivi (teh je res ogromno). Zraven lahko uporabite book sleeve/ book keeper (etui za knjižna kazala) in jih tako še dodatno zaščitite. Tudi te dobite v različnih motivih.



Lahko si izberete komplet book sleeve in bookmark sleeve. Sama book sleeve veliko uporabljam, saj mi med transportom zaščiti tako knjigo kot Kindla. Izbrala sem si sivega s samorogi. Svetlega z regratovimi cvetovi pa sem podarila naprej. Book sleeve se zgoraj zapne z lesenim gumbom na katerem je zapis Handmade with love. Book sleeve je na voljo v treh različnih velikostih, odvisno za kaj ga potrebujete (trdo vezavo, mehko vezavo ali ebralnik). 


Njene svečke so veganske iz naravnega materiala. Izbirate jih lahko v različnih velikostih ter različnih vonjih. Murder Mystery je bela svečka z rdečimi bleščicami. Diši po ginu, vrtnici, evkaliptusu in božiču. Mene spominja na božične svečke, ki jih obožujem. Res diši čudovito. Bookstagram je zelena mint svečka, katere vonj je mešanica zelena jabolka in rož. Vonj je bolj nežen in idealen za pomladni čas. Meni je delal družbo med pomladnim branjem.
Lahko pa si izberete svečko po svojem okusu, kajti izdeluje tudi svečke po naročilu.


Izredno navdušena pa sem nad motivacijskimi nalepkami. Zadnje čase neprestano brskam za motivacijskimi stvarmi in tele nalepke so res super. Poleg motivacijskih nalepk, lahko izberete tudi druge motive tako živalske, rastlinske in ostale.

Njene raznovrstne izdelke lahko kupite v njeni Etsy trgovini (klik tukaj!). Ima pa tudi nekaj ugodnosti za zveste kupce ter naročnike na njene spletne novice.
Če vas zanima kaj več, jo lahko kliknete tudi na njenih spletnih straneh in z veseljem bo odgovorila na vaša vprašanja.

FACEBOOK    INSTAGRAM    TWITTER    ETSY


Kateri izdelek bi si želeli?
XOXO,  Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar