Strani

sobota, 2. februar 2019

SOPHIE






Originalen naslov: Sophie
Avtor: Kelsie Rae
Zbirka: Signature Sweethearts #5
Založba: Kindle edition (e-knjiga, ARC, 2019, 246 strani)
Ocena: 5 ★★★★
Kategorija: sodobna romantika (contemporary romance), novi odrasli (new adult)
Glavni liki: Sophie, Nathan, Natalie, Indie, Rhett, Marcus
Kraj dogajanja: New York, Maldivi

OPIS

Sophie
Nikoli več nisem želela videti Nathana. Ena poučna noč z njim v postelji je bila vse, da mi je vzel nedolžnost. Kot kaže je to vse kar mi je vzel, preden se je preselil na drugi konec države brez, da bi se oziral nazaj.
Najina najboljša prijatelja se bosta poročila in prosila sta me, da se primerno obnašam. Ampak za njega ne morem trditi, da bo zdržal. 
Edini problem je, da ne vem, če bo moje srce preživelo.

Nathan
Ne čutim ničesar. Nisem za razmerja. In sigurno nisem za ljubezen. Nikoli.
Ena divja vroča noč s Sophie je bila vse, da me je na to spomnila. Stopila mi je pod kožo in želel sem si tisto kar ponavadi ne potrebujem.
Tukaj sem, da bom kar se da dober do nje, na destinaciji poroke v paradižu. Sophie je čisto blizu, da me postavi čez rob.
Prihaja en zelo dolgi vikend z žensko o kateri ne morem nehati sanjati, čeprav se še tako zelo trudim.
Ali lahko zdržim to?


MNENJE IN VTISI


Sophie je bila najboljša knjiga, ki sem jo prebrala v januarju. Je prekrasna romantična zgodba. Gre za sodobno romanco, kjer par dobi svojo drugo priložnost. Stil pisanja je lahek in knjiga se zelo hitro bere. Priporočam jo za poletno "plažno branje" saj se zgodba odvija na Maldivih.

Zgodbo spremljamo iz obeh perspektiv glavnih junakov. Meni je ljubša Nathanova. Hitro sem ga vzljubila. Prikazan je kot ženskar, vendar se meni ni zdel. Čakal je na tisto pravo dekle in pri tem užival mladost. Ko mu življenjsko pot prekriža Sophie, se to za njega ogromno spremeni. 



Poleg Nathana tudi zlahka vzljubiš ostale junake in se vživiš v njihove like. Glavna junakinja Sophie se mi je zdela naivna in neodgovorna. Nathan ji totalno zmeša glavo, da ne more misliti na nič drugega. Če bi se še tako rada držala stran od njega, se ne more. 

Srečamo tudi ostale like iz zbirke Signature Sweethearts in sicer Rhetta, Breezy in Juda. Ko je omenjen Jude, se takoj spomnim njegove zgodbe. Če knjigi primerjam, je Sophie veliko boljša. Več je romantičnih elementov in veliko bolje se bere. Vsaj meni se tako zdi. Res pa je, da je Jude malo drugačna od ostalih NA romanc.

Imela sem to čast, da sem brala ARC (Advace Reader Copy) kopijo knjige. Pisateljici se zahvaljujem za knjigo. To je druga knjiga, ki sem jo prebrala od pisateljice Kelsie Rae. Njen stil je lahkoten, čudovit in romantičen. Obožujem ga in si želim prebrati vse njene knjige. Kelsie je pristala na listi mojih najljubših pisateljic. 

Sophie je peta knjiga v zbirki Signature Sweethearts, vendar se knjige lahko berejo samostojno. Vsaka ima svojo zgodbo in druge glavne junake. Nekateri junaki iz prejšnjih knjig, se pokažejo kot stranski junaki.


KNJIGO LAHKO KUPITE TUKAJ

Amazon

ZBIRKA SIGNATURE SWEETHEARTS

1. Liv
1.5. Luke
2. Breezy
3. Jude
4. Rhett
5. Sophie
6. Marcus
7. Anthony
8. Skye
9. Saylor (coming soon)

AVTOR

KELSIE RAE je nova pisateljica, ki izdaja v samozaložbi. Svoj prosti čas rada preživlja s svojimi tremi otroci in prekrasnim možem. 
Odvisna je od sladkorja in na knjige gleda kot na sladoled. Ko ne bere knjig in ne animira svojih otrok, gleda najnovejše nanizanke na Netflixu.


Kelsie lahko najdete na spletu:


AMAZON        BOOKBUB        FACEBOOK    FB READER GROUP      GOODREADS        TWITTER        NEWLETTER

 

Katera je bila pa vaša najboljša knjiga v januarju?
Happy reading, Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar