nedelja, 5. avgust 2018

PLANER USTVARJAM SANJSKO LETO

Pozdravljeni bralci Knjigoljubke. Letos sem bolj malo aktivna, vendar se trudim, da z vami delim knjižne novice. Ogromno se mi dogaja v privatnem življenju in zato sem malo na stran postavila Knjigoljubko. Čez kak teden ali več vam bom zaupala še eno veselo novico. Do takrat pa uživajte v poletju oz. zadnjem poletnem mesecu. Moj dopust se ravno pričenja, zato zagotovo bom.

Danes vam predstavljam planer USTVARJAM SANJSKO LETO. In sicer tale planer je za tekoče leto 2018. Planer je izdelala Aneja Štrukelj, mlado pozitivno dekle, ki tudi mene osreči s svojimi pozitivnimi reki in citati. Ravno zato mi je njen planer všeč, ker jih vsebuje ogromno. Če imate še tako slab dan, samo preberete enega in že se boste počutili bolje. Vsaj pri meni je tako (nekateri mogoče potrebujete veliko več).



Planer USTVARJAM SANJSKO LETO je formata A5 (mali zvezek) s trdimi platnicami. Naslovnica je barvita, mavrična bi lahko rekla. Meni je zelo všeč, saj obožujem barve. Na začetku ima nagovor zate, nekaj spodbudnih pozitivnih besed in seveda povezave do spletnih strani Aneje. Sledita kazalo in celoletni koledar. Nato imaš prostor za zapis pomembnih dogodkov v celem letu. In končno se začne tedenski planer. Poleg načrtovanja za vsak dan, imaš še prostor za zapis svojih navdihov, uspehov in neuspehov. Res super! Celo za soboto in nedeljo je dovolj prostora, kar pri ostalih planerjih pogrešam. Vsak teden ima svojo pozitivno misel.
Sem izbrala eno naključno misel iz Planerja:
Uspešni ljudje se gibljejo. Sicer delajo tudi napake, a ne odnehajo.


Vsak konec meseca ima še prostor, da zapišete kaj se je ta mesec dogajalo. Svoje dosežke, uspehe, napake in podobno.
Še ena super stvarca pri planerju USTVARJAM SANJSKO LETO je vrvica. Planer ima vrvico, s katero lahko označiš tekoči teden, da ga lažje poiščeš. Pri nekaterih rokovnikih to zelo pogrešam in po navadi uporabim večjo sponko za papir ali magnetno knjižno kazalo. Zato je vrvica odlična poživitev v planerju. Na koncu imate še prostor za svoje zapiske. Ti so pri meni polni novih idej, ki jih načrtujem v tekočem letu. Tako privatnih, službenih in blogerskih. Ta planer ima res ogromno prostora za pisanje le teh.

Poleg planerja pa dobite tudi motivacijski zvezek RAZISKUJEM, IZRISUJEM, OBLIKUJEM, GRADIM SVOJE LETO. Tudi ta ima na začetku nagovor za vas, da vam da motivacijo in vas spodbudi k delu in razmišljanju. Tukaj zapisujete pregled svojega leta; odločitve, novosti, dosežki, misli...na različnih področjih. Ima že zapisane oporne točke in vprašanja, da vam je lažje načrtovati. Vem, da je veliko ljudi takih, ki rabijo neko spodbudo, da naredijo nekaj iz sebe. Tudi jaz sem včasih bila takšna. Takim bi priporočala tale motivacijski zvezek. Poleg ciljev, ki jih želite doseči, vam točke pomagajo, da naredite načrt, kako ta svoj cilj doseči. To se mi zdi izredno zanimivo in pomembno. Včasih je najtežji tisti začetni korak, ki se mu reče start. Velikokrat imamo idejo v glavi, vendar ne vemo kje začeti, da bi stvar izpeljali. 


Aneji lahko sledite tudi na bloguInstagramu, Facebooku in YouTube kanalu.
V prednaročilu pa lahko naročite planerje USTVARJAM SANJSKO LETO 2019. Le te lahko izbirate med 5 različnimi naslovnicami, formati A5 in A6, ter med šolskim in celoletnim. Naročite ga lahko na spletni strani https://www.ustvarjamsanjskoleto.si/

Aneji sezahvaljujem za planer in ji sporočam, da ga bom z veseljem uporabljala. In tudi novi planer bo prišel v moje roke. Za vas bralce knjigoljubke pa imava z Anejo na voljo neki planerjev. Če bi ga želeli, me spremljajte jutri na Facebooku in Instagramu, kjer bom v jutranjih urah objavila, kako pridete do planerja.


Veselo načrtovanje in ustvarjanje!
Lep pozdrav, Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar